Születéskönyv
	
	
	
      
	
	
	
	


Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

1. Általános információk

A weboldalt az Flatbox Hungary Kft. üzemelteti. Ezen az oldalon egy különleges a terhesség témakörével foglalkozó könyvet, illetve a könyv alapján készült tanfolyamot vásárolhatod meg. A könyvet olvashatod offline és online módon is.
Webáruházunkban lehetőséged van regisztrációval egybekötötten vásárolni. Vásárlásodat bankkártyával,MasterPass segítségével vagy utánvéttel, Pay-Pal-al tudod kifizetni. Szerződött partnerünk az OTP Bank, bankkártyás kifizetésedet az ő oldalukon keresztül tudod végrehajtani. A fizetési feltételekről a 3.6. pontbanvagy a Fizetési és szállítási információkmenüpontban részletesen olvashatsz.
Regisztrált vásárlóink adatait a hatályos jogszabályoknak megfelelően gondosan kezeljük. Az Adatvédelmi szabályzatunkról a 6. pontban, illetve az Adatvédelmi Nyilatkozatunkbanolvashatsz bővebben.
Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, melyekhez még cégünk a fizetés módjától függően szállítási költséget számít fel. A szállítási költséget bankkártyás ésMasterPass fizetési mód esetén, illetve az előre utalásos és utánvétes megoldásoknál is a megrendeléseddel együtt a fizetési folyamat végén a FIZETÉS gombra kattintva egyenlítheted ki. Az összeget a rendelés véglegesítése előtt a szállítási költség sorban ellenőrizheted. Amennyiben az utánvétes szállítást választottad, a megrendelés és a szállítás összegét az áru átvételekor kell kifizetned egy összegben. A szállítási költségekről részletesen a 4. pontbanvagy a Fizetési és szállítási információkmenüpontban tájékozódhatsz részletesen. Szállítási partnerünk a Magyar Posta.
A csomag személyes átvételére nincs lehetőség

2. Céges adatok

2.1 Üzemeltető, adatkezelő

Cégnév: Flatbox Hungary Kft.
Székhely: 2600. Vác, Dr. Csányi László krt. 51.>
Telephely: 2600 Vác, Dr. Csányi L- krt. 51.
Adószám: 23064810-2-13
Cégjegyzékszám: 09-09-021592
Nyilvántartó cégbíróság: Budapest környéki Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám: 12026001-01258988-00100002

2.2 Ügyfélszolgálat elérhetősége

E-mail: flatboxhungarykft@gmail.com
Telefon: 30/9582-145 (munkanapokon, hétfőtől-péntekig, 9:00-17:00 között)

3. A rendelés folyamata

A webáruházban lehetőséged van választani, illetve rendelni a könyv, tanfolyam és az online könyvtanfolyam termékei közül. Vásárlási szándékod esetén a megvásárolni kívánt terméket a az oldalon lévő gomb megnyomásával egy megrendelést kezdeményezel. A Megrendelés folyamata során a „Tovább" kattintva megtalálod a számla vagy díjbekérő végösszegét és a szállítási költséget. A végső elküldéskor itt leellenőrizheted rendelésed helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, melyeket igény szerint módosíthatsz, javíthatsz is. A visszaigazoláskor a weboldal kiszámítja a a rendelés végösszegét.

3.1 A rendelés elküldése

Ha megfelelőnek tartod a termékek mennyiségét, leellenőrizted a végösszeget, és úgy döntöttél, hogy meg szeretnéd vásárolni őket, akkor egyszerűen kattints a "Megrendelés indítása" gombra. A Megrendelés indítása után a rendszerüzenetnek megfelelően kollégánk felveszi veled a kapcsolatot Ha korábban már vásároltál áruházunkban, úgy add meg a korábbi regisztráció során megadott e-mail címedet és az e-mailben kapott jelszavadat. Ha új vásárlóként szeretnél regisztrálni, akkor add meg a vásárláshoz szükséges adataidat, amelyeket a rendszer eltárol, és a legközelebbi vásárlás vagy online tanfolyam kezdéskor már csak be kell jelentkezned.
Regisztrációkor a következő adatokat kell megadni:

• név,
• e-mail cím,
• jelszó
• számlázási cím,
• szállítási cím (ha eltér a számlázási címtől)
• telefonszám

Sikeres vásárlási regisztráció esetén visszaigazoló e-mailt küldünk. Oldalunkon Regisztráció nélküli vásárlás nem lehetséges.A következő lépésben válaszd ki a Neked megfelelő fizetési módot (utánvét, bankkártya, banki átutalás, OTpay). Ha egyetértesz a megrendelés tartalmával, akkor a megrendelés elküldéséhez kattints a „Megrendelés indítása" gombra.

3.2 Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a weboldalon a megrendeléskor a termék megnevezése sorban láthatsz. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a megrendelési folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a visszaigazoló e-mailünkben is megtalálható. Amennyiben a weboldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatunk az új adatokról. Ezt követően még egyszer megerősítheted a megrendelést vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

3.3. A rendelések feldolgozása

A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik. A 12h-ig leadott rendeléseket még aznap feldolgozzuk.

3.4 Adatbeviteli hibák javításának lehetősége

Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés indítása" gomb megnyomása előtt van lehetőséged. Amennyiben mégis később találsz hibát a rendelésedben úgy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén jelezheted és kérheted a javítást. Erre a kiszállítás időpontjáig van lehetőséged.

3.5 Visszaigazolás

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kapsz a rendelés beérkezéséről. Telefonos egyeztetés esetén hívd az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámot.
3.6 Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, előre fizetésre, bankkártyás fizetésre és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.
3.6.1 Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a Te kártya-, illetve a mögötte álló számla adataidnak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.
A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

• Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
• Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
• Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt üresen kell hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz:

• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát.Amennyiben az Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
• Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultálj a bankoddal!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt. Amennyiben a kártyádat kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Te azt nem igényelted, a fizetési folyamat nem változik.
A webáruház átirányít az OTP oldalára, ahol megadod kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.
Amennyiben a bankod rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és ezt Te igénybe veszed, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.
Kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnod. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányít a kártyát kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtanod az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, értesítést kapsz a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerülsz a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudod végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.


3.6.2 Átutalás

Átutalás választása esetén a visszaigazoló e-mailben vagy a 2.1. pontban található bankszámlaszámra tudsz utalni. Megrendelésedet az átutalás beérkezése után dolgozzuk fel.

3.6.3 Utánvét
Ebben az esetben a megrendelésed összegét és a szállítási költséget az áru átvételekor fizeted az áru átadásakor.
3.6.4MasterPass
A fizetési lehetőségeknél válaszd a MasterPass fizetési módot, maj add meg a telefonszámodat vagy az OTPay azonosítódat (menüből elérhető funkció). A telefonon rövidesen megjelenő alkalmazás üzenetre kattintva vagy az alkalmazást megnyitva kezdeményezheted a fizetést. Ha a megjelenő összeget rendben találod, válaszd ki, hogy melyik regisztrált kártyáddal kívánsz fizetni, majd tapints a "Fizetés" gombra. A jóváhagyáshoz acsak általad ismert mPIN megadása is szükséges. A fizetés eredménye rövidesen megjelenik az alkalmazásban, eközben a webáruház oldala is frissül. A MasterPass fizetésről többet is megtudhatsz itt.
Amennyiben ezt a fizetési módot választod, akkor200 Ftkedvezményt adunk vásárlásodból!
3.6.5 Pay-Pal fizetés esetén átirányítunk a Pay-Pal fizetésioldalára, ahol az mcdekorkft@gmail.com e-mail címre tudod a visszaigazolásban szereplő összeget átküldeni.

4. Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása a Magyar Posta által történik. A termék szállítási idejét a visszaigazoló e-mail tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. Kiszállítási idő: szállítási módtól függően 2-4 munkanap.
A szállítási díjakra utánvét esetében plusz 300,- ft költség rakódik!

4.1Szállítási díjak

A szállítási díjak az ország egész területén egységesek. Külföldre kért szállítás esetében a Kapcsolatmenüpontban található telefonszámon érdeklődhetsz.

4.1.1 MPL futárszolgálat

Szállítási díj Házhozszállítás 2kg: 1.690,- Ft
Szállítási díj Házhozszállítás 2kg: 1.890,- Ft

4.2A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

4.3 A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. Az áru visszaküldésének költsége Téged terhel, utánvéttel feladott csomagokat nem veszünk át!

5. Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A szerződésre magatartási kódex nem vonatkozik. Az ÁSZF szerinti szerződés létrejön a regisztrációval, vásárlással vagy más meghatározott tevékenységgel, amely érinti a weboldalt. A webáruház szolgáltatásainak igénybevételével elfogadod az ÁSZF-ben foglaltakat. A webáruházban rendelést csak 18 éves életkor feletti teljes cselekvőképességgel rendelkező magánszemély adhat le.

5.1 Elállási jog, csere

Amennyiben meggondoltad magad lehetőséged van a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállni. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor az árut átvetted. Az elállásra, illetve reklamációra vonatkozó igényedet a Kapcsolatmenüpontban található elérhetőségek valamelyikén jelezheted felénk. Elállás esetén kérjük, hogy az alábbi nyomtatványt nyomtasd ki, majd kitöltve küld el részünkre az eredeti számlával és a visszáruval együtt:

Visszáru nyomtatvány

Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket (visszaküldés postaköltsége) Neked kell viselned! Az áru beérkezése és leellenőrzése után a megrendelésed összegét haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítjük.
Amennyiben a terméket inkább cserélni szeretnéd, akkor a visszáru nyomtatványon jelezheted, hogy milyen csereterméket szeretnél. Amennyiben a cseretermék nem áll rendelkezésre, úgy visszatérítjük a vásárlásod összegét.
Csak a felbontatlan, újra eladható termékeket tudjuk visszavenni, illetve cserélni!
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk! Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. Kormányrendelet szövegét letöltheted a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

5.2 Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új" tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

5.3 Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor azonnal automatikus értesítést küldünk a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzés, hogy rendelési igényedet rendszerünk regisztrálta és továbbította az illetékes munkatárs felé. Amennyiben ez az e-mail üzenet 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
A rendelés teljesítésének megkezdéséig megadjuk a lehetőséget a rendelésed visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor e-mailben értesítést kapsz a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak a Kapcsolatmenüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésed visszavonására.

6. Adatvédelem

Az általad megadott adatokat a Mc-Dekor Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Mc-Dekor Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekorAz információs önrendelkezési jogról és az információszabadságrólszóló 2011. évi CXII törvénynek megfelelően járunk el.

6.1 Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az Mc-Dekor Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.szuleteskonyv.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
A szolgáltató neve: Mc-Dekor Kft
A szolgáltató székhelye: 4025 Debrecen, Bajcsi Zsilinszky u. 3-5 II/5.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@szuleteskonyv.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 13-09-159298
A szolgáltató adószáma: 24125664-1-13
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: 30/2523717; 309582145
Adatvédelmi nyilvántartási száma:
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Nlg-System Bt.. A tárhely-szolgáltató címe: 2135 Csörög, Homokbánya u. 26. A tárhely-szolgáltató e-mail címe:info@nlgsys.net A tárhely-szolgáltató weboldala: http://www.nlgsys.net/